субота, 24 вересня 2016 19:34

На Донеччині святкують День міста та День машинобудівника

На Донеччині святкують День міста та День машинобудівника

Нинішній тимчасовий адміністративний центр Донецької області місто Краматорськ 24 вересня відзначає свій 164-й День народження. Завтра краматорчани продовжать святкувати День машинобудівника.

Про це повідомляє "Укрінформ".

"Вітаю з Днем міста і Днем машинобудівника! Ці два свята історично пов'язані між собою, так як наше рідне місто по праву вважається Батьківщиною важкого машинобудування. Ми пишаємося, що в Краматорську живуть і працюють цілі династії талановитих і висококваліфікованих професіоналів, чиї праці знайшли своє втілення в унікальних машинах і механізмах, які сьогодні працюють на благо людства в усіх куточках світу", - привітав зі святами міський голова Андрій Панков.

На День народження Краматорська для мешканців та гостей приготували чимало сюрпризів. Головні святкові заходи проводять на центральній площі Миру.

У рамках святкового концерту на площі Миру виступить, зокрема, український реп-виконавець, срібний призер шоу "Україна має талант" 2011 року Артем Лоїк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бої у Краматорську забрали життя мирних жителів

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, на головній площі міста Краматорськ у День його народження штаб АТО організував для місцевої малечі військово-патріотичну акцію "Армія – дітям!".

Під гаслом "Краматорськ - це Україна" дітвора змагалася, хто намалює кращий малюнок на асфальті. У подарунок призери отримали іграшки та смаколики. Дівчатка та хлопчики мали чудову нагоду разом з батьками та захисниками Вітчизни сфотографуватись на бронетехніці.

У неділю з 15:00 у парку Пушкіна заплановані виставка декоративно-прикладного мистецтва та цікаві майстер-класи. Пізніше, о 16:00 на стадіоні "Блюмінг" розпочнеться святкова програма "НКМЗ-сильні люди, вільні машини". Родзинкою свята стануть виступи Василя Вірастюка, Альони Вінницької та групи "Неангелы". Вхід для усіх бажаючих буде вільним.

Нагадаємо, 3 вересня відзначили день міста у Вінниці. Святкові програми проводять на центральній вулиці міста, у парку і двох площах. На Європейській площі проходить концерт "Вінничани мають таланти". Учасників нагороджують дипломами та статуетками.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині святкують День міста та День машинобудівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути