середа, 06 квітня 2016 14:11

На Донбасі російські військові відмовляються воювати та топлять техніку

На Донбасі російські військові відмовляються воювати та топлять техніку
Фото: ua.euronews.com

Російські військові на Донбасі відмовляються їхати на передові позиції та топлять бойові машини.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

"Усвідомлюючи небезпеку участі в активних бойових діях, особовий склад намагається уникнути направлення на передові позиції. Збільшується кількість випадків навмисного пошкодження бойової техніки у з'єднаннях 2 АК (Луганськ) ЗС РФ,. 4 квітня ц.р. на полігоні у районі н.п.Красний Луч (Луганська обл.), під час проведення батальйонного тактичного навчання з подоланням водної перешкоди, військовослужбовці 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) втопили чотири бойових машини піхоти, з яких три потребують довготривалих ремонтно-відновлювальних робіт", - йдеться у повідомленні.

"У зв'язку з незадовільними результатами перевірки стану бойової підготовки та регулярними надзвичайними подіями в підпорядкованих підрозділах (приховування факту втрати БПЛА, затоплення бойових машин, відкрита непокора підлеглих та їх відмова від виконання наказів), командувач 2 АК генерал-майор ЗС РФ Є.Нікіфоров дав негативну характеристику командиру 7 омсбр полковнику ЗС РФ О.Бушуєву для вступу в Академію Генерального штабу ЗС РФ", - додає розвідка.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що сили АТО розбили ДРГ російських морпіхів.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі російські військові відмовляються воювати та топлять техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути