неділя, 02 жовтня 2016 22:55

На Донбасі пройшли "попередні місцеві вибори"

На Донбасі пройшли "попередні місцеві вибори"
фото novosti.dn.ua

У Донецьку закрилися дільниці, на яких бойовики ДНР проводили "праймеріз" (попереднє голосування) до майбутніх незаконних місцевих виборів.

Як повідомляють "Новости Донбасса" з посиланням на представника ДНР, члена так званої ЦВК Олега Баликіна, потреби у продовженні роботи дільниць немає, найближчим часом почнеться підрахунок голосів.

Баликін також заявив, що порушень правил "праймеріз" у Донецьку зареєстровано не було, а участь у них взяли майже 343 тис. осіб.

Як зазначає видання, така цифра еквівалента 30% кількості мешканців, які проживали у Донецьку до початку захоплення території бойовиками ДНР.

Протягом дня повідомлялося про низьке відвідування дільниць для "голосування" - не лише у центрі Донецька, а й на його околицях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кучма зробив чергову гостру заяву щодо Донбасу

За даними РІА Новости, на території ЛНР участь у "праймеріз" взяли понад 50 тис. осіб, порушень зафіксовано не було. Також повідомляється, що за ходом "голосування" стежили понад 30 іноземних "спостерігачів".

На території Луганщини, яка непідконтрольна Україні, процес "голосування" проходив у Луганську, с.Ювілейному та м.Олександрівську.

Нагадаємо, нещодавно Парубій заявив, що в Україні ніхто не боїться виборів на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі пройшли "попередні місцеві вибори"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути