вівторок, 14 лютого 2017 15:07

"Може й без голови намагатися піднятися і йти" - бойовик вважає українських військових надлюдьми

"Може й без голови намагатися піднятися і йти" - бойовик вважає українських військових надлюдьми

Один з ватажків бойовиків Едуард Басурін розповів, що українських бійців нібито накачують "живою водою", після чого у них притупляється почуття болю і страху, вони стають майже невразливими.

Про це бойовик розповів в інтерв'ю російській пропагандистській газеті "Известия".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики поселились на території садка та пологового будинку

"Адже історії про кіборгів - це не казки. Ми спочатку зіткнулися з таблетками. А потім в аеропорту виявили баклажки з написом "жива вода". Відправили в лабораторію. Це був сильний психотропний засіб, який повністю відключає почуття болю і страху. Людина під впливом такого засобу не падає від пострілів. Можна всю обойму випустити, а він іде на тебе. Ці випадки відзначали на промці, на півдні. У повний зріст йдуть в атаку. Його вбиваєш - він іде. У нього стріляєш - він падає, встає, знову йде. Поки в голову не влучиш або в серце. Ну якщо броніки - у серце важко. У голову. Може і без голови намагатися піднятись і йти. Пізніше з'ясували, що воно діє рівно 10 днів. Україна завжди дуже наполегливо вимагала, щоб ротація проходила раз у 10 днів", - заявив бойовик.

Попри домовленості щодо припинення вогню, російсько-окупаційні війська продовжують обстріли українських позицій з гранатометів.

Зараз ви читаєте новину «"Може й без голови намагатися піднятися і йти" - бойовик вважає українських військових надлюдьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути