четвер, 22 грудня 2016 15:35

Місія ОБСЄ не розуміє, що коїться під Дебальцевим

Місія ОБСЄ не розуміє, що коїться під Дебальцевим

Терористи посилили вогонь по позиціях український військових у напрямку Дебальцевого.

Такі висновки зробили спостерігачі ОБСЄ на чолі з першим заступником голови спеціальної моніторингової місії Александром Хугом.

"Бойова активність і досі не згасає в районі Світлодарська і Дебальцевого. Лише вчора наші спостерігачі зафіксували 1100 вибухів", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористам під Дебальцевим прислали підмогу

Обстріли окупанти вели з такою активністю, що патруль місії був змушений відступити заради власної безпеки. Також Александр Хуг відверто зізнався в тому, що спостерігачі місії не завжди розуміють справжнє положення сил у "гарячій" точці.

Коли спостерігачі ОБСЄ залишають пункти спостереження, на Донбасі починається справжня війна. Таку думку озвучив голова комітету із закордонних справ Європарламенту Ельмар Брок, який зараз перебуває з дипломатичним візитом у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Місія ОБСЄ не розуміє, що коїться під Дебальцевим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути