середа, 20 липня 2016 05:10

Мешканку Лисичанська судитимуть за торгівлю людьми

Мешканку Лисичанська судитимуть за торгівлю людьми
Фото: blag.org.ua

Мешканку Лисичанська судитимуть за торгівлю людьми.

Мешканку Лисичанська судитимуть за вербування людей, з метою їх подальшої сексуальної експлуатації на території РФ.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

"Прокуратурою Луганської області до суду для розгляду по суті направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 149 КК України (торгівля людьми або здійснення іншої незаконної угоди, об'єктом якої є людина, а так само вербування, переміщення, переховування, передача або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, з використанням обману, шантажу чи уразливого стану особи, вчинене щодо неповнолітньої та кількох осіб) стосовно мешканки міста Лисичанська", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у квітні-травні цього року обвинувачена, діючи з корисливих мотивів, здійснила вербування двох жінок, у тому числі однієї неповнолітньої, з метою їх подальшої сексуальної експлуатації на території міста Москва Російської Федерації. У подальшому, при здійсненні спроби переправлення вказаних осіб за кордон, зловмисницю затримано працівниками правоохоронних органів.

Судом стосовно підозрюваної обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція ч. 2 ст. 149 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна або без такої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луганську молодь вчили бити спостерігачів ОБСЄ.

Зараз ви читаєте новину «Мешканку Лисичанська судитимуть за торгівлю людьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути