четвер, 23 червня 2016 21:00

Луценко прокоментував слова Савченко про переговори з бойовиками

Луценко прокоментував слова Савченко про переговори з бойовиками
Фото: Сергій Старостенко

Ігор Луценко поділяє думку Надії Савченко щодо необхідності ведення прямих перемовин з проросійськими бойовиками на Донбасі. Про це нардеп заявив в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Я не можу стверджувати, що саме мала на увазі Надія. Як я розумію її слова, то частково їх поділяю. Скажімо, щодо переговорів про обмін полоненими. Але дипломатичного визнання сторони сепаратистів не може бути. Наступного разу вона повинна чітко карбувати своє слово. Їй треба звикати бути політиком".

Також депутат зазначив, що прямі переговори з бойовиками давно ведуться, але за участі інших сторін.

"Коли бойовики просять режим тиші, щоб вивести поранених і вбитих – це прямі переговори? Так. Але при цьому ми не визнаємо їх сторону".

"Наприклад, якби в переговорах не було Росії, ми б знайшли спільну мову з незадоволеними людьми, які повстали. Але ж Росія не збиралась нас виводити на прямий діалог із сепаратистами. Вона одразу дала їм автомати, кулемети, Гради. Сказала: стріляйте, і вони почали стріляти", - розповів депутат.

Повний текст інтерв'ю з Ігором Луценком читайте за посиланням

Зараз ви читаєте новину «Луценко прокоментував слова Савченко про переговори з бойовиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути