Ексклюзиви
понеділок, 17 жовтня 2016 14:41

Ліквідатори Мотороли назвали прізвища наступних "об'єктів"

Ліквідатори Мотороли назвали прізвища наступних "об'єктів"

Відповідальність за вбивство Мотороли взяла на себе ультранаціоналістична організація Misanthropic Division, пише Українська правда. Ця організація раніше брала на себе відповідальність за сутички із ЛГБТ-активістами у Львові.

У мережі з'явилося відеозвернення - четверо чоловіків у балаклавах зі зброєю заявляють російською: "Дане відео записується в Донецьку, де щойно нами ліквідований усім відомий терорист Моторола. Захарченко, Плотницький, ти наступний". Цей ролик з'явився вночі в YouTube на каналі Lugansk Noname, створеному близько місяця тому. Запис видалений із формулюванням "за порушення умов використання YouTube".

"Учора ввечері в Донецьку внаслідок вибуху в ліфті житлового будинку загинув польовий командир бойовиків, російський громадянин Арсен Павлов на прізвисько Моторола. Отже, він приєднався до своїх поплічників Бєднова, Мозгового, Іщенка, Бушуєва та інших окупантів, що також загинули не в бою, а в глибокому тилу", - заявив на брифінгу в Києві речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

Моторола не обіймав вищих командних посад у структурі російсько-окупаційних військ, бо "підрозділами російсько-окупаційних військ давно командують російські офіцери", - зазначив Лисенко.

Моторола був "піар-бойовиком", обвішаним "нагородами". Став відомий через воєнний злочин - убивство беззбройного українського полоненого, солдата-захисника Донецького аеропорту Героя України Ігоря Брановицького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сепаратисти в паніці, Моторолу підірвала "українська диверсійно-розвідувальна група"

Моторола з квітня 2014 року брав активну участь у бойових діях, запам'ятавшись нелюдською жорстокістю та мародерством.

Зараз ви читаєте новину «Ліквідатори Мотороли назвали прізвища наступних "об'єктів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути