понеділок, 26 грудня 2016 16:55

Кремль передумав об'єднувати ЛНР та ДНР

Кремль передумав об'єднувати ЛНР та ДНР

ЛНР та ДНР найближчим часом не об'єднаються.

Про це 26 грудня на засіданні круглого столу, присвяченому підсумкам тристоронньої зустрічі в Мінську, повідомили представники самопрголошених ЛНР і ДНР Владислав Дейнего та Денис Пушилін.

"Ми не виключаємо це в майбутньому, якщо події змінюватимуться, але зараз це питання не стоїть на порядку денному", - зазначив Пушилін.

Дейнего додав, що ЛНР і ДНР активно співпрацюють в економічному та військовому просторі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДНР проведуть референдум

Проросійськи налаштовані політологи заявили, що "необ'єднані" ЛНР та ДНР на переговорах у Мінську мають більші переваги, ніж могла б отримати одна "об'єднана республіка".

Раніше координатор "Інформаційного спротиву" Юрій Кара повідомляв, що Кремль зацікавився можливістю об'єднання самопроголошених ДНР і ЛНР в одну фейкову республіку. За особистими даними волонтера, на посаду "президента" може претендувати Олександр Захарченко. До війни він мав широкий профіль діяльності - від видання книжок до оптової торгівлі продовольством, алкоголем і тютюном.
Зараз ви читаєте новину «Кремль передумав об'єднувати ЛНР та ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути