вівторок, 10 січня 2017 18:50

Конфлікт на Донбасі закінчиться Третьою світовою, застеріг Папа Римський

Конфлікт на Донбасі закінчиться Третьою світовою, застеріг Папа Римський

Папа Римський зробив офіційну заяву про ситуацію на Донбасі.

Про це повідомляє видання РБН.

"Висловлюю побажання, щоб в Україні рішуче спрямовувалися вперед в пошуку реальних рішень для повного здійснення зобов'язань, взятих на себе сторонами, і, перш за все, щоб була швидка відповідь на гуманітарну ситуацію, яка до цих пір залишається важкою" - зауважив Папа Римський Франциск на зустрічі з дипломатами, яку традиційно проводить у січні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третя світова війна почнеться в Україні - експерти

Також понтифік закликав задуматися над тим, яким може бути майбутнє цивілізованого світу. Папа Римський з сумом припустив, що кожен місцевий воєнний конфлікт може обернутися Третьою світовою.

Під час свого звичного різдвяного привітання Папа Римський Франциск закликав забезпечити мир чоловікам і жінкам, що досі страждають від наслідків конфлікту в східній Україні. Також понтифік зібрав для потерпілих внаслідок конфлікту на Донбасі українців понад 10 млн євро.
Зараз ви читаєте новину «Конфлікт на Донбасі закінчиться Третьою світовою, застеріг Папа Римський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути