четвер, 26 січня 2017 16:55

Голова СБУ послав учасників блокади контрабандного потяга

Голова СБУ послав учасників блокади контрабандного потяга

Ветеранам АТО та народним депутатам, які вчора затримали потяг з контрабандою, в СБУ пригрозили відправкою в зону АТО.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Щодо блокування народними депутатами залізниці на лінії зіткнення. Є така стаття "блокування транспортних комунікацій". Мені підказали, що вже порушено кримінальне провадження", - прокоментував затримку потяга голова СБУ Василь Грицак.

Також він прозоро натякнув на те, що народні депутати використовуюсь ситуацію для самопіару. А всіх учасників блокади послав ... в зону АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветеранів АТО звинуватили у жорстокості

" Я раджу тим, хто хоче воювати, йти в бойові підрозділи і воювати. Блокування залізниці - це не те, чим мають займатися народні депутати", - заявив Грицак.

Ветерани АТО разом із народними депутатами заблокували шлях потягу на блокпості неподалік села Гірського (Попаснянський район Луганщини. - ред.), який прямував і до окупованих бойовиками територій. Учасники блокади попередили правоохоронців та СБУ про підозрілий потяг. Але машиніст ешелону не зупинився навіть тоді, коли побачив групу людей на рельсах. Покуратура вже відкрила кримінальне провадження за фактом перекриття колишніми бійцями добровольчих батальйонів залізниці на станції Світланове в Луганській області.
Зараз ви читаєте новину «Голова СБУ послав учасників блокади контрабандного потяга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути