субота, 02 липня 2016 15:53

Донецький журналіст опублікував фото убивці Василя Сліпака
2

Фото: http://joinfo.ua/

Журналісти і волонтери дізналися і опублікували ім'я і фото снайпера бойовиків "ДНР", який застрелив українського добровольця і знаменитого оперного співака Василя Сліпака.

Працівники та волонтери пообіцяли ідентифікувати снайпера бойовиків, який вбив українського воїна. Журналіст з Донецька опублікував дані про бойовика який натиснув на курок снайперської гвинтівки. Передає Joinfo.ua.

Снайпером виявився уродженець Донецької області 30-річний Денис Єфременко. Свого часу він служив в лавах морської піхоти України у Феодосії. Навчався в Донецьку і там же працював у пожежній частині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На прощання з Василем Сліпаком прийшли тисячі шанувальників

Як повідомлялося раніше, від снайперської кулі поблизу шахти "Бутівка" у Донецькій області загинув оперний співак 43-річний Василь Сліпак. Трагедія сталася 29 червня близько 6:00. 19 років він жив у Франції, співав у Паризькій опері.

Зараз ви читаєте новину «Донецький журналіст опублікував фото убивці Василя Сліпака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути