середа, 21 грудня 2016 17:15

Боєць АТО розповів, чого бояться бойовики

Боєць АТО розповів, чого бояться бойовики

Бойовики терористичних угруповань ЛНР та ДНР найбільше бояться залишитися без підтримки Росії.

Про це розповів у інтерв'ю виданню ONLINE.UA. український боєць Гліб Бабич.

"За нашими військовими стоїть велика країна. Коли вони повертаються додому - вони повертаються у справжню державу, яку захищають. У тих же все навпаки. Вони постійно в напрузі, тому що підсвідомо усвідомлюють фейковість свого утворення. І постійно трясуться від того, що Росія їх залишить", - поділився думкою Бабич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спецслужби Росії готують диверсію

Український військовик зазначив також, що угруповання бойовиків надзвичайно недисципліновані й неорганізовані. Багато не мають елементарних необхідних військових знань. Вони бояться зустрітися з українською армією один на один, без підтримки Москви за спиною.

У лавах терористів постійно зростає напруження й невдоволення власними командирами. Так, зараз вони обурені ініціативою власного командування, за якою мають купувати бронежилети, каски й військову форму за власний кошт.

Зараз ви читаєте новину «Боєць АТО розповів, чого бояться бойовики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути