четвер, 13 жовтня 2016 11:30

Бойовики зруйнували газорозподільчий пункт на Донбасі

Бойовики зруйнували газорозподільчий пункт на Донбасі
espreso.tv

Минулої доби бойовики ДНР зруйнували газорозподільчий пункт. Це призвело до порушення газопостачання місцевому населенню та спричинило пожежу.

Про це повідомляє Головне управління розвідки України.

"11 жовтня під час маршу колони військової техніки підрозділу 11-го окремого мотострілецького полку ЗС РФ за маршрутом Ясинувата – полігон "Торез" пошкоджена газова інфраструктура Донецької області. Одна з БМП підрозділу поблизу Яковлівки через алкогольне сп'яніння механіка-водія відхилилася від маршруту руху. Вона зруйнувала газорозподільчий пункт, що призвело до порушення газопостачання місцевому населенню та виникнення пожежі. З метою уникнення відповідальності внаслідок низького морально-психологічного стану підлеглих командування 11-го полку приховало зазначений факт від керівництва ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі загинули три бойовики

Нагадаємо, що на деяких окупованих територіях Донецької та Луганської області без належного нагляду залишаються радіонуклідні джерела.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики зруйнували газорозподільчий пункт на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути