субота, 21 січня 2017 14:49

Бойовики залишають позиції без згоди російського керівництва

Бойовики залишають позиції без згоди російського керівництва
zn.ua

Бойовики залишають свої позиції після закінчення "контракту". Не беруть погоджень на це в російського керівництва.

Про це повідомило на своїй сторінці у Facebook Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Командування 2 окремої мотострілецької бригади 2 армійського корпусу (Луганськ) Збройних сил РФ змушене щодня розглядати до 15 рапортів на звільнення військовослужбовців, у яких завершився термін служби за контрактом. У разі затримки прийняття рішення щодо звільнення або відмови особовий склад самовільно залишає розташування бригади", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оборона ДАП: героїчне 21 січня

За даними розвідки, схожа ситуація в сусідній "ДНР".

"З метою утримання на службі особового складу 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) та 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), який виявив бажання звільнитись після закінчення контрактів, та проведення з ними "посиленої виховної роботи", командуванням 1 армійського корпусу ЗС РФ введено практику ізолювання таких військовослужбовців на полігоні поблизу населеного пункту Торез", - повідомили у розвідці.

Кремль зачищає своїх найманців, які воюють з українською армією на окупованому Донбасі. В Новоазовську новоприбулі бойовики здійснюють посилені заходи з контролю за ситуацією: перевіряють особисті документи і документи на автотранспорт, виявляють незаконне носіння зброї, шукають дезертирів, зупиняють і оглядають автотранспорт.
Зараз ви читаєте новину «Бойовики залишають позиції без згоди російського керівництва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути