середа, 28 вересня 2016 08:37

Бойовики вночі відкрили вогонь із "зеніток" і БМП

Бойовики вночі відкрили вогонь із "зеніток" і БМП
Фото: vgolos.com.ua

Бойовики за минулу добу 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на маріупольському напрямку.

Про це розповів речник штабу АТО Іван Ареф'єв.

"На луганському напрямку зафіксували 6 порушень режиму тиші. Противник вдавався до збройних провокацій із гранатометів та стрілецької зброї у районі Новоолександрівки, Новозванівки та Станиці Луганської.

На маріупольському напрямку зафіксували 23 порушення режиму тиші. У районі Мар'їнки, Водяного, Широкиного, Талаківки та Павлополя бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів. Окрім того, по Широкиному гатив снайпер, а по Талаківці терористи відкривали вогонь із БМП.

На донецькому напрямку зафіксували 6 обстрілів. Окупанти били із мінометів. 8 мін 82-го калібру та 7 мін 120-го калібру випустили по наших захисниках. Також відкривали вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів по Авдіївці. Там працював снайпер", - повідомив Ареф'єв.

За його словами, бійці АТО 4 рази стріляли у відповідь.

"З опівночі зафіксували 5 випадків відкриття вогню по наших захисниках. На донецькому напрямку - по Новгородському з БМП та зенітної установки. На маріупольському - по Старогнатівці та Водяному зі стрілецької зброї, гранатометів, кулеметів. На луганському - із кулеметів стріляли неподалік Новоолександрівки", - додав Ареф'єв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Станиці Луганської бояться відведення українських військ

Як відомо, 21 вересня Тристороння контактна група в Мінську підписала рамкове рішення про розведення сил на Донбасі. Йдеться про три ділянки з чітко визначеними координатами: Станиця Луганська, Золоте й Петрівське.

Керівник Луганської облдержадміністрації Юрій Гарбуз попередив, що з відведенням техніки Україна може втратити контроль над Станицею Луганською.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики вночі відкрили вогонь із "зеніток" і БМП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути