понеділок, 26 вересня 2016 08:20

Бойовики випустили понад півсотні мін на бійців АТО

Бойовики випустили понад півсотні мін на бійців АТО
Фото: unn.com.ua

За минулу добу було зафіксовано 14 обстрілів позицій українських захисників. 10 із них - прицільні.

Про це розповів речник штабу АТО Іван Арєф'єв.

"На Донецькому напрямку зафіксовано 5 обстрілів. Окупанти вели вогонь із мінометів 82-го та 120-го калібру. Із 82-го калібру по наших захисниках в Авдіївці випустили 36 мін, а зі 120-го калібру - 15 мін. Також із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї ворог вів вогонь у районі Авдіївки та Верхньоторецького.

На Луганському напрямку зафіксовано 6 порушень режиму тиші. Противник вдавався до збройних провокацій із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районі Новоолександрівки та Попасної. Окрім того, по Попасній окупанти відкривали вогонь з протитанкового ракетного комплексу.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 3 порушення режиму тиші. У районі Мар'їнки, Новотроїцького та Павлопіля бойовики вели турбуючий вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів.

З опівночі противник обстріляв 5 разів наші позиції. На Луганському напрямку стрілецьку зброю застосували по Новозванівці. На Маріупольському - по Старогнатівці. На Донецькому - по Верхньоторецькому та Зайцевому", - розповів Арєф'єв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи ДНР готуються до псевдовиборів

Як відомо, 21 вересня в Мінську була підписана Рамкова угода про розведення сил і засобів на Донбасі. У штабі АТО назвали умови свого відходу.

До Донецька прибув перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики випустили понад півсотні мін на бійців АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути