неділя, 29 травня 2016 09:28

Бойовики випустили близько 200 мін по шахті Бутівка - штаб АТО

Бойовики випустили  близько 200 мін по шахті Бутівка - штаб АТО
strana.in.ua

Ситуація в зоні АТО лишається напруженою. За минулу добу зафіксовано 30 обстрілів, з них 13 на Донецькому, 12 - Маріупольському та 5 на Луганському напрямках, повідомляє прес-центр АТО.

"Напруженою залишається обстановка в районі Авдіївки. Бойовики впродовж доби п'ять разів обстрілювали опорні пункти сил АТО з стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем, мінометів калібру 82 та 120 мм. По захисниках шахти Бутівка бойовики випустили близько 200 мін", - інформують у штабі.

Під артилерійським вогнем ворога опинились укріплення в районі Опитного, по позиціям поблизу Новгородського супротивник вів вогонь з стрілецької зброї та автоматичних гранатометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики за день 16 разів обстріляли Збройні сили України

На Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали опорні пункти в районі Новотроїцького з 82 мм мінометів, а в районі Красногорівки з великокаліберних кулеметів. Працювали ворожі снайпери.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики випустили близько 200 мін по шахті Бутівка - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути