середа, 28 грудня 2016 09:32

Бойовики продовжують обстрілювати українців з артилерії

Бойовики продовжують обстрілювати українців з артилерії
rbc.ua

Попри режим повного припинення вогню окупанти продовжують обстріли на всіх напрямках із забороненого Мінськими угодами озброєння.

Про це повідомили у штабі АТО.

На маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії обстріляли Широкине. Зі 120- та 82-міліметрових мінометів – Водяне та Широкине. Із гранатометів і стрілецької зброї – Талаківку, Водяне, Мар'їнку, Павлопіль та Широкине. Також по Широкиному вогонь вів снайпер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер організатор ЛНР

На донецькому напрямку під вогонь 120- та 82-міліметрових мінометів потрапили Новгородське, Луганське й Авдіївка. Із гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по Травневому, Луганському, Зайцевому, Невельському та Миронівському. Південне обстріляли із зенітних установок.

На луганському напрямку з озброєння БТР, гранатометів та великокаліберних кулеметів окупанти вели вогонь по Новоолександрівці та Новозванівці.

Загалом протягом доби зафіксовані 44 обстріли.

На Донбасі протягом дня 27 грудня зафіксували 29 обстрілів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики продовжують обстрілювати українців з артилерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути