четвер, 12 січня 2017 13:11

Бойовики поранили 5 українських військових, 1 загинув

Бойовики поранили 5 українських військових, 1 загинув

За минулу добу загинув український воїн, п'ятьох - поранили. Про це повідомив спікер АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій, на жаль, загинув український військовослужбовець, п'ятеро воїнів дістали поранення", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклі військові - загинули, окупанти відмовились віддавати тіла

На всіх напрямках зони АТО тривають обстріли. За добу бойовики 62 рази порушували режим тиші.

"На маріупольському напрямку зі 120- та 82-міліметрових мінометів обстрілювали Красногорівку та Мар'їнку. Із гранатометів та стрілецької зброї - Павлопіль, Гнутове, Гранітне, Водяне, Новогригорівку, Широкине, Талаківку, Мар'їнку.

На луганському – зі 122-міліметрової артилерії били по Троїцькому. Зі 120- та 82-міліметрових мінометів і гранатометів різних систем стріляли по Новозванівці та Троїцькому. Із озброєння БТР і великокаліберних кулеметів - по Кримському. По Станиці Луганській – зі стрілецької зброї.

На донецькому напрямку також використовували 120- та 82-міліметрові міномети, обстрілювали наші позиції в районі Авдіївки, Зайцевого, Новгородського, Троїцького. Із гранатометів і стрілецької зброї стріляли по Авдіївці, Майорську, Північному, Новоселівці Другій, Залізному, Верхньоторецькому та Зайцевому. По Опитному вогонь вів снайпер, а по Авдіївці – БМП противника", - розповів Матюхін.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики поранили 5 українських військових, 1 загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути