четвер, 22 грудня 2016 05:50

Бойовики погодились звільнити "підлітків-диверсантів"

Бойовики погодились звільнити "підлітків-диверсантів"
24tv.ua

5 підлітків, яких незаконно утримують терористи начебто через диверсійну діяльність на користь України, вже на Новий рік можуть опинитися вдома. Однак їх не звільнять чи обміняють, а відправлять під домашній арешт.

Про це повідомила прес-секретар представника України у Тристоронній контактній групі Леоніда Кучми Дарія Оліфер у Facebook.

"Питання звільнення наших громадян буде стояти під час проведення скайп-зустрічі Тристоронньої контактної групи, яка на вимогу української сторони повинна відбутися в п'ятницю, 23 грудня. Ми також вимагаємо звільнення 5 підлітків, які були незаконно затримані в Донецьку. Представники ОРДО пообіцяли відпустити їх під домашній арешт до Нового року", - зазначила Оліфер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кучма назвав винних у "м'ясорубці" на Світлодарській дузі

Терористи ДНР затримали у середині вересня 2016 року п'ятьох підлітків, яких назвали диверсантами, завербованими українськими спецслужбами та ЗСУ. Є ймовірність, що до неповнолітніх застосовували тортури, щоб вибити покази.
Зараз ви читаєте новину «Бойовики погодились звільнити "підлітків-диверсантів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути