четвер, 24 листопада 2016 15:51

Бойовики перестали стріляти великим калібром

Бойовики перестали стріляти великим калібром

Терористи перестали використовувати крупнокаліберну артилерію. Стріляють з мінометів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

"Коли ми спочатку заїхали, було набагато важче. Обстріли були жорсткіші. Зараз вогонь менш інтенсивний. Територія прострілюється кулеметником, а коли сутеніє, то починають із "волошки" стріляти і іноді, під шумок, "сто двадцятим". 152-х ми поки що не чуємо", - каже боєць 72-ї бригади з позивним "Ведмідь". Передає 5 канал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Поліцейські" ДНР вбили свого бойовика

Інтенсивність обстрілу позицій українських бійців з боку російських бойовиків істотно зменшилася. Проте постійно чути постріли.

"Бойовики принишкли. Ми до зими готові. Дрова привозять, усе є. Духом ніхто не падає. Обороняємо позиції", - кажуть бійці Авдіївської промзони.

За минулу добу на Донбасі зафіксували 48 обстрілів. На донецькому напрямку стріляли по наших позиціях поблизу Авдіївки, Зайцевого та Луганського зі 120- та 82-мм мінометів, БМП, гранатометів та стрілецької зброї. Із тих же видів озброєння окупанти вели вогонь у напрямку Новозванівки, Новоолександрівки, Кримського та Троїцького, що на Луганщині. По Новоолександрівці також стріляв снайпер.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики перестали стріляти великим калібром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути