пʼятниця, 22 липня 2016 19:46

Бойовики обстріляли українські позиції з мінометів і гранатометів

Бойовики обстріляли українські позиції з мінометів і гранатометів

З початку доби проросійські бойовики використовували 120-мілімітрові міномети в Широкиному та Старогнатівці, 82-міліметрові міномети в Талаківці, а також гранатомети - у Водяному та Мар'їнці.

Про це повідомляє штаб АТО.

"На маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 120-міліметрових мінометів противник обстріляв наші укріплення в Широкиному і тричі в Старогнатівці. З мінометів калібру 82 мм російські окупанти вели вогонь по українських воїнах у Талаківці, з гранатометів стріляли по Водяному та Мар'їнці, а великокаліберні кулемети застосували у Широкиному. Крім цього, захисники Широкиного та Мар'їнки потрапили під ворожий снайперський вогонь", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБСЄ помітила "Гради" на Донбасі

Також відкривали вогонь і на донецькому напрямку, де з гранатометів різних систем ворог обстріляв наші позиції у Новоселівці Другій, Авдіївці, Новгородському та біля шахти "Бутівка". Також, під Луганським супротивник задіяв БМП, а стрілецьку зброю — у Зайцевому та Авдіївці.

Нагадаємо, у зоні АТО військова прокуратура затримала заступника командира 53-ї окремої механізованої бригади ЗСУ за збут боєприпасів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли українські позиції з мінометів і гранатометів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути