четвер, 26 січня 2017 09:55

Бойовики готують контратаку під Мар'їнкою

Бойовики готують контратаку під Мар'їнкою

Бойовики намагаються прорвати оборону в районі Мар'їнки.

Про це повідомляє інформаційний ресурс "Depo.Донбас".

Терористи активізувалися ввечері й почали гатити по українським військовим із 120- і 82-міліметрових гармат. Обстріл почали з Докучаєвська, де російські найманці стріляли з мінометів і висококаліберної стрілецької зброї. У Мар'їнці бойовики накрили українські позиції артилерією й обстріляли контрольно-пропускний пункт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські війська використовують повзучий наступ

Пізно ввечері 25 січня у Донецьку почали активне пересування військової техніки, про що повідомили в Державтоінспекції. Керівник групи "Стоп терор" волонтер Семен Кабакаєв вважає, що терористи готуються до масштабної контратаки.

Вчора українські військові відвоювали нову висоту під Маріуполем. Зайнята лісосмуга дає можливість українським бійцям контролювати переміщення терористів, а самим залишатися недосяжними для ворожої зброї.
Зараз ви читаєте новину «Бойовики готують контратаку під Мар'їнкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути