неділя, 30 жовтня 2016 18:53

Бойовики 34 рази обстріляли позиції сил АТО на Донбасі - штаб

Бойовики 34 рази обстріляли позиції сил АТО на Донбасі - штаб

За сьогодні на Донбасі зафіксовано 34 випадки відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На Маріупольському напрямку відбулось 20 обстрілів. В районах Мар'їнки та Старогнатівки противник вів вогонь з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. В напрямках Павлопіля і Павлівки обстріли тривали з мінометів калібру 82мм. З мінометів обох калібрів, протитанкових ракетних комплексів Збройних Сил України зазнали вогневого ураження поблизу Широкіного", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни 55 разів обстріляли позиції українських збройних сил

На Донецькому напрямку окупанти 10 разів порушували режим тиші. В бік українських підрозділів поблизу Луганського ворог використовував вогонь з озброєння БМП, по Водяному – з артилерії 152 калібру, а в Авдіївці, шахті Бутівка та Зайцевому окупанти застосували міномети калібру 82мм, гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю.

"На Луганському напрямку зафіксовано 4 збройних провокації. Зокрема, в районі Кримського з використанням стрілецької зброї, в Троїцькому – мінометів калібрів 82 та 120мм, гранатометів та кулеметів, а в Калиновому-Попасному бойовики застосовували проти сил АТО ствольну артилерію 122 калібру", - додали у штабі.

Ворог поширює неправдиву інформацію, нібито українські військові обстріляли окуповану Макіївку на Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 34 рази обстріляли позиції сил АТО на Донбасі - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути