понеділок, 07 листопада 2016 19:21

Бойовики 26 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

Бойовики 26 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

Бойовики за добу 26 разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

На маріупольському напрямку відбулося 14 обстрілів.

"Поблизу Мар'їнки і Новотроїцького супротивник використовував вогнепальну зброю, у Красногорівці і Широкиному – міномети калібру 82 мм, озброєння БМП, а в Новомихайловці бойовики вели вогонь з гранатометів і кулеметів. Укріплення підрозділів поблизу Гнутового були обстріляні ворожими снайперами, мінометами 82 і 120 калібрів, ствольною артилерією калібру 122 мм", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ затримала бойовика ЛНР

На донецькому напрямку окупанти 8 разів порушували "режим тиші", а в бік сил АТО неподалік Авдіївки противник відкрив вогонь із гранатометів і кулеметів, у Луганському – з мінометів калібру 82 мм, а в Зайцевому – зі стрілецької зброї.

На луганському напрямку зафіксували 4 збройні провокації. Укріплення українських воїнів на околиці Станиці Луганської обстріляли з кулеметів великого калібру, у Кримському – із гранатометів, а по підрозділах поблизу Новоолександрівки, крім гранатометів, окупанти вели вогонь із протитанкових ракетних комплексів.

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) заявляє про обмежений доступ до 3 ділянок розведення сил на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 26 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути