пʼятниця, 14 жовтня 2016 10:13

Бойовики 25 разів порушували режим тиші

Бойовики 25 разів порушували режим тиші

За добу 13 жовтня 2016 року незаконні формування на Донбасі 25 разів вікривали вогонь по позиціях української армії.Про це повідомиили у прес-центрі Штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зафіксували 14 обстрілів. В районах Талаківки, Мар'їнки та Богданівки стріляли з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. По Широкиному і Водяному відкривали вогонь з мінометів 120 мм-калібру та артилерії 122 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики зривають угоду про розведення сторін на лінії зіткнення

Луганський напрямок обстрілювали 10 разів. Біля Новоолександрівки та Станиці Луганської працювали снайпери бойовиків. Також задіяли гранатомети й стрілецьку зброю. У Новозванівці українських військових обстріляли з артилерії 152-мм калібру. На Донецькому напрямку зафіксували обстріл в Авдіївці. Ворог задіяв кулемети, гранатомети, стрілецьку зброю й міномети калібрів 82мм та 120мм.

Нагадаємо, за добу 12 жовтня бойовики 36 разів обстріляли позиції сил АТО

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 25 разів порушували режим тиші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути