пʼятниця, 20 січня 2017 12:42

Бойовикам пообіцяли 9 тис. руб. за зіткнення з бійцями АТО

Бойовикам пообіцяли 9 тис. руб. за зіткнення з бійцями АТО

Морально-психологічний стан особового складу бойовиків залишається на низькому рівні. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки ЗСУ.

На окупованих територіях командування армії РФ проводило заходи щодо підвищення мотивації і заохочення військовослужбовців до служби на передовій.

Це не дало результату. Зростає кількість випадків дезертирства та самовільного залишення місця служби. З січня командування 1 та 2 АК ЗС РФ обіцяє підлеглим виплачувати винагороду у 9 тис. руб. (4161 грн. - Gazeta.ua) за місяць за перебування на передових позиціях та участь у зіткненнях з особовим складом сил АТО.

Зростає невдоволення командної ланки низьким рівнем укомплектованості на передових позиціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найманець зізнався, що його полком керували російські офіцери

Рівень виконавчої дисципліни у з'єднаннях і частинах російських окупаційних військ низький.

Бойовики виснажені психологічно та фізично. Їх постійно принижують командири та посадові особи.

В 11-му окремому мотострілецькому полку зафіксували систематичне здирництво. Все це спричиняє часте дезертирство та самовільне залишення місця служби. Найчастіше це трапляється на передових позиціях.

Бойовики масово залишають лави незаконного терористичного формування. У 9-му окремому штурмовому мотострілковому полку морської піхоти від першої партії призову, проведеного в ДНР восени 2016 року, залишилися служити 15% військовослужбовців.
Зараз ви читаєте новину «Бойовикам пообіцяли 9 тис. руб. за зіткнення з бійцями АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути