вівторок, 12 липня 2016 09:16

Бойовик ДНР здався українським прикордонникам

Учора на контрольному посту "Мар`їнка" прикордонники Краматорського загону затримали громадянина Російської Федерації, який перебував в рядах загонів ДНР. Чоловік прямував в цивільному одязі з території, що тимчасово підконтрольна бойовикам.

Про це повідомляє сайт Державної прикордонної служби України.

"У ході перевірки правоохоронці виявили у чоловіка паспорти громадян Російської Федерації та Республіки Південна Осетія, а також пропуск Донбаської юридичної академії. Фільтраційні заходи показали, що даний громадянин проходив службу в батальйоні "Восток" та проживав в Донецьку. У нього виник конфлікт з поліцією ДНР в ході якого він застосував зброю. Після цього чоловік втік та вирішив добровільно здатись правоохоронним органам України", - йдеться у повідомленні.

Про затриманого було поінформовано співробітників СБУ. Зараз 30-річного чоловіка передали співробітникам Національної поліції для з'ясування всіх обставин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пацани, не стріляйте" - бійці АТО розгромили російську розвідгрупу

Нагадаємо, поблизу селища Троїцьке на Донеччині сили АТО відбили ворожу атаку та взяли у полон російських військових.

Зараз ви читаєте новину «Бойовик ДНР здався українським прикордонникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути