субота, 10 жовтня 2015 19:45

Бойовики плутаються у свідченнях щодо обстрілу в Донецьку – ЗМІ

Бойовики плутаються у свідченнях щодо обстрілу в Донецьку – ЗМІ
Фото: http://donbass.ua

Бойовики не можуть узгодити інформацію про жертв та обставини сьогоднішнього обстрілу дев'ятиповерхівки в Донецьку. Про це пише видання Donbass.ua.

"Поки пожежники розрахунки МНС ДНР гасять дев'ятиповерховий будинок по вул. Злітна в Київському районі Донецька, що загорівся в результаті мінометного обстрілу (раніше ДНРовці говорили, що стріляли з танків), представники "Міноборони республіки" і "місцевої влади" роздають коментарі. Які часто не збігаються. Приміром, одному з сепаратистських сайтів вони заявили, що загинув один мирний житель. І ще один отримав поранення", - пише видання.

У той же час стало відомо, що дев'ятиповерхівка, де палають останні три поверхи, не житлова.

"Вона використовувалася бойовиками для обстрілів аеропорту ще в той час, коли там були" кіборги ". Так що загинути мирні там не могли. Правда, т.зв. "глава адміністрації Куйбишевського району Донецька" Іван Приходько запевняє, що в безпосередній близькості від багатоповерхівки знаходяться приватні будинки. Мовляв, там живуть люди. Але він же стверджує, що коли почався обстріл, місцеві жителі залишили небезпечну територію ", - пише Donbass.ua.

Тим часом одне з російських ЗМІ наводить слова представника "Міноборони", який запевняє, що під час обстрілу загинув один "ополченець" і був поранений ще один.

"Загалом, заплуталися ДНРівці в "свідченнях". Не встигли, видно, версію відпрацювати. Адже найбільш правдива версія - те, що обстріл влаштували самі окупанти. Але зізнаватися в цьому вони, звичайно, не стануть...", - підсумовує видання.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики плутаються у свідченнях щодо обстрілу в Донецьку – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути