понеділок, 16 січня 2017 12:40

Бойовики перестріляли один одного

Бойовики перестріляли один одного

Бойовики перестріляли один одного на старий Новий рік.

Про це повідомило Головне управління розвідки на офіційній сторінці у Facebook.

"14 січня між військовослужбовцями 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти з представників місцевого населення та підрозділу спеціального призначення збройних сил РФ виникли сутички. Внаслідок конфлікту травмували 20 осіб (двоє у важкому стані. - ред.)," - інформують в управлінні.

Тривають випадки дезертирства військовослужбовців ЗС РФ з представників місцевого населення через небажання виконувати злочинні накази російського окупаційного командування про обстріл цивільних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики на Донбасі божеволіють й вбивають своїх товаришів

Російське командування днями почало новий етап вербування найманців для війни з українськими військовими на Донбасі. Але кадровики і маргінальні елементи, яких досі використовували ворожі командири, відмовляються їхати на окуповану Донеччину.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики перестріляли один одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути