неділя, 05 березня 2017 00:10

Блокадники на Донбасі повідомили про відкриття нового редуту
3

Фото: facebook.com/shtab.blokady

"Штаб блокади торгівлі з окупантами" відкрив новий "редут" у місті Конотоп Сумської області.

Саме через Конотоп проходить одна з головних магістралей торгівлі із РФ, повідомили в прес-службі "Штабу блокади торгівлі " у Facebook.

"Сьогодні ввечері ветерани війни за незалежність, а також громадські патріоти Сумської обл., Львова, Тернополя і Києва відкрили новий редут. На цей раз в місті Конотоп Сумської області. Через Конотоп йде одна з основних магістралей торгівлі з країною-окупантом — Російською Федерацією. На товарній станції Конотопа було знайдено кілька поїздів з Російської Федерації, в тому числі, з вугіллям марки антрацит", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти набирають людей для регулярних виїздів на Донбас

Наголошується, Редут отримав назву на честь канцлера Німеччини Конрада Аденауера, який наприкінці 40-х років допоміг затвердити свободу, що дало можливість у майбутньому повернути єдність країни.

"Штаб планує протягом місяця взяти під ефективний український контроль всі 8 основних залізничних прикордонних переходів, по яким ведеться торгівля з країною агресором — Путінською Росією", – зазначають у штабі блокади", - йдеться у повідомленні.

Кабінет міністрів дозволив без обмежень провозити через лінію розмежування товари для для запобігання або ліквідації наслідків особливих соціальних або економічних обставин і надзвичайних ситуацій.

Зараз ви читаєте новину «Блокадники на Донбасі повідомили про відкриття нового редуту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути