пʼятниця, 17 лютого 2017 10:30

"Багатьом важливий піар на крові": горе-волонтери прислали бійцям на передову нічні сорочки

У мережі з'явилося фото, на якому українські бійці з передової позують у нічній сорочці й жіночому пальті, які для них прислали волонтери.

Фотографію розмістила на особистій сторінці у Facebook волонтерка Ліля Сова.

Фото викликало саркастичні і дотепні коментарі. Сама жінка не вважає ситуацію кумедною.

"Народ веселиться. А не варто. Хлопці на фото з промки. Точніше, зі ще більшої задниці в районі промки - з тих дач, де нема спокою ні на хвилину. І тут намалювалися "помічнички" - волонтери допомогу привезли, - розповідає Ліля. - У Facebook ці волонтери голосно заявили, що допомогли бійцям на промці".

Жінка додала, що горе-волонтери отримали багато "лайків" й виставили номери банківських карток для збору коштів на допомогу бійцям, які стоять під Авдіївкою.

У мережі розгорілися дискусії. Багато українців припустили, що просто сталася помилка й гуманітарна допомога мешканцям обстріляної Авдіївки потрапила на передову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український художник зобразив спокусливих волонтерок

"Це далеко не єдиний випадок, - прокоментувала ситуацію Сова. - Багатьом пофіг реальна допомога. Важливіший піар на крові. Я це не з пальця висмоктала! Саме так мені казали бійці. Ще й додавали: Нах така допомога потрібна".

Автор: Facebook
  Нашумівше фото: бійці з передової сфотографувалися з привезеним одягом
Нашумівше фото: бійці з передової сфотографувалися з привезеним одягом

Цю інформацію підтвердив і боєць Євген Ейхман, який зараз на передовій.

"Нам теж таке приходило мішками. Надсилають усе, навіть дитячі речі. Якось прислали брудні пелюшки. Сміх та гріх", - сказав Євген.

Бійці починають скаржитися на надто прискіпливу увагу горе-волонтерів . В якому фізичному стані не були б бійці, вони завжди потребують моральної підтримки. На війні постійний стрес, ризик та страх.

Зараз ви читаєте новину «"Багатьом важливий піар на крові": горе-волонтери прислали бійцям на передову нічні сорочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути