вівторок, 13 грудня 2016 15:09

"Алкоголіки та наркомани" - в штабі АТО розповіли про терористів ДНР і ЛНР

"Алкоголіки та наркомани" - в штабі АТО розповіли про терористів ДНР і ЛНР

Терористи потерпають від халатного ставлення власних командирів. 11 полк противника зіткнувся зі незадовільними умовами життя на передовій здирництвом з боку командирів, нестатутними відносинами. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Командування російсько-окупаційних військ відреагувало миттєво. В цьому так званому полку почалася перевірка, аби виявити непокірних і незгодних," - додав речник.

В той час як у званому 9 полку головною проблемою залишається алкоголізм і наркоманія. 10 грудня 4 п`яних окупантів влаштували стрілянину у житловому кварталі і намагались викрасти автомобіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ампутація кінцівок, удушення, ураження струмом"- СБУ про тортури над українськими військовими

За минулу добу на Донбасі ніхто з українських військовослужбовців не загинув і не був поранений, повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник. Збройні провокації, за його словами, тривали.

На луганському напрямку основні бойові дії вели поблизу Попасної, на Бахмутськой трасі і на північ від неї, а головною гарячою точкою залишається село Кримське, зазначив речник Міноборони.

На донецькому напрямку неспокійно в Авдіївці та на околицях Горлівки. На маріупольському напрямку найбільше порушень режиму тиші було на ділянці фронту Павлопіль - Широкино, додав Мотузяник.

Зараз ви читаєте новину «"Алкоголіки та наркомани" - в штабі АТО розповіли про терористів ДНР і ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути