вівторок, 25 жовтня 2016 08:23

40 обстрілів за добу: бойовики б'ють із важкої артилерії

40 обстрілів за добу: бойовики б'ють із важкої артилерії
Фото: ЕРА

За минулу добу на Донбасі було зафіксовано 40 обстрілів з боку бойовиків. Ніч також була неспокійною.

Про це розповів речник штабу АТО Віктор Шубець.

"На маріупольському напрямку відбулось 24 обстріли. У Гнутовому, Водяному та Гранітному бойовики здійснили провокації проти сил АТО з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. У районах Красногорівки, Мар'їнки, Павлополя противник вів вогонь із зенітних установок, кулеметів, мінометів калібру 82 мм. У Широкиному обстріли тривали з мінометів калібрів 120 та 82 мм, гранатометів і стрілецької зброї.

На донецькому напрямку відбулось 13 обстрілів українських позицій. У районі Луганського обстріли тривали з кулеметів. А в Зайцевому окупанти порушили режим тиші з мінометів 120-го калібру, гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. В Авдіївці, окрім перерахованої вище зброї, було застосовано ствольну артилерію калібру 122 мм.

На луганському напрямку відбулося 3 обстріли наших позицій. У Новоолександрівці російсько-окупаційні війська використовували кулемети, міномети калібру 82 мм, а у Станиці Луганській по наших воїнах вогонь вели ворожі снайпери та гранатометники", - розповів Шубець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли з артилерії житловий квартал

"З опівночі відбулося 3 обстріли наших позицій. На донецькому напрямку, в Авдіївці, зі стрілецької зброї, гранатометів, мінометів 120-го калібру. На маріупольському напрямку, у районі Водяного, ворог вів вогонь із мінометів 82-го калібру", - повідомив Шубець.

Раніше президент Петро Порошенко розповів, що на переговорах Нормандської четвірки в Берліні українська сторона наполягала на демілітаризації окупованого бойовиками Дебальцевого в Донецькій області.

Зараз ви читаєте новину «40 обстрілів за добу: бойовики б'ють із важкої артилерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути