вівторок, 14 червня 2016 03:10

21 бійця привезли до лікарень Дніпра протягом двох днів

21 бійця привезли до лікарень Дніпра протягом двох днів
Фото: dt.ua

Протягом 11-12 травня до лікарень Дніпра привезли 21 бійця, які отримали поранення в зоні бойових дій на Донбасі. Про це повідомило Громадське.

Зокрема, у головний військовий шпиталь привезли 9 поранених — з боку Маріуполя та Красноармійська.

"Один з них у важкому стані: має велику крововтрату, ураження двох нижніх кінцівок і стопи", — розповів начальник Дніпровського військового шпиталю Віктор Кузьменко.

До лікарні Мечникова доставили 12 поранених з Красногорівки та Авдіївки. "Троє з них у важкому стані, їм провели операції, перелили кров. Ще 9 бійців у відділеннях травматології та нейрохірургії", — повідомив головний лікар клінічної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Муженко назвав офіційну кількість загиблих солдатів ЗСУ за червень

Нагадаємо, 12 червня четверо бійців першої окремої штурмової роти Добровольчого українського корпусу "Правого сектору" загинули на шахті "Путилівськ" ("Бутовка Донецька") поблизу Авдіївки.

Зараз ви читаєте новину «21 бійця привезли до лікарень Дніпра протягом двох днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути