четвер, 02 лютого 2017 09:19

"Один із загиблих є нашим похресником" - українці вимагають посилити санкції проти Росії

"Один із загиблих є нашим похресником" - українці вимагають посилити санкції проти Росії

Сьогодні українська громада Португалії через загострення на Донбасі пікетуватиме російське посольство в Лісабоні. Затвердить звернення до президента Португалії з проханням посилити санкції проти РФ.

Про це повідомив голова Спілки українців у Португалії Павло Садоха.

"У четвер, 2 лютого 2017 року, в Лісабоні відбудеться маніфестація-пікет біля російського посольства. Ця подія отримала у нас широкий розголос, один із загиблих - похресник члена нашої організації", — розповів Садоха.

Гасла маніфестації переважно стосуватимуться підтвердження прямої російської агресії в Україні, прославлення українських героїв, загиблих під Авдіївкою, і в цілому — підтримки ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп ускладнив виїзд українцям

"Ми вже склали звернення до президента Португалії (Марселу Ребелу ді Соза. — gszeta.ua) від нашої громади з проханням посилення санкцій проти Росії у зв'язку з повним невиконанням Мінських угод і прямої агресії", — додав український активіст.

Пікетування російських посольств відбудуться в Римі та Ризі. Можливо до кінця тижня українська діаспора встигне підготувати пікетування російських посольств і в деяких інших європейських столицях: Парижі, Берліні, Мадриді і Афінах.

Зараз ви читаєте новину «"Один із загиблих є нашим похресником" - українці вимагають посилити санкції проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути