четвер, 02 березня 2017 23:17

Назвали скільки коштують пологи за кордоном

Автор: Фото Анни Красовської
 

Народити у США коштуватиме від 20 тисяч доларів. У цю суму входить оплата клініки, лікаря, житло на 2 місяці, витрати на дорогу, їжу та розваги.

"Вартість може коливатися, бо запити дуже різні. Найбільше витрачають на житло і розваги. Буває людина просить двоповерхову квартиру на березі океану. Хтось може жити у квартирі за 2 тис. дол. в місяць, а хтось - за 15 тис. дол. в місяць. Самі медичні послуги не такі дорогі як житло. Вартість клініки в середньому 3500 дол, лікар так само", - розповідає Анна Красовська. Організовує пологи у Маямі. Має клієнтів із України, Росії, Білорусі та Казахстану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для одеситка наймає помічницю та скільки їй платить - життя в Індії

"Дівчата лякаються, бо в клініці проведуть лише 2 дні. Звикли, що в нас мають бути в лікарні 5-7 днів. Але за два дні у клініці до мами і дитинки дуже багато уваги. Медсестри заходять кожну годину. Заміряють тиск, температуру, проводять різні процедури. Також провідує лікар. Із кожною пацієнткою окремо працює лактаційна медсестра, яка пояснює як потрібно годувати дитинку і дивиться чи мама почувається комфортно. Жінка через два дні повністю підготовлена - знає як годувати, пеленати і все інше, що треба робити з дитинкою. У клініках 3-разове харчування. Зранку приносять меню, де великий вибір страв, і можна обрати. Порції дуже великі. Іноді мама не справляється і допомагає доїдати тато".

Американці більше довіряють клінікам, у яких давня історія та хороший щорічний рейтинг.

Зараз ви читаєте новину «Назвали скільки коштують пологи за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути