пʼятниця, 15 січня 2016 13:24

З'явився трейлер продовження фільму "Монстро"

З'явився трейлер продовження фільму "Монстро"

Кінокомпанія Paramount Pictures випустила трейлер фільму "Вулиця Кловерфілд, 10", який є продовженням трилера "Монстро". Як повідомляє Collider, виробництво цієї картини студії Джей Джея Абрамса Bad Robot трималося в секреті, і тільки ввечері 14 січня з'ясувалося, що "Вулиця Кловерфілд, 10" давно знята і виходить в прокат 11 березня.

Трейлер показує сцени з життя родини в підземному бомбосховищі. В кадрі з'являються Джон Гудман, Мері Елізабет Уїнстед і Джон Галлахер-молодший. Незважаючи на опір інших людей, героїня вирішується вирватися на поверхню, де бачить щось жахливе.

Режисером нового фільму став Ден Трахтенберг, який раніше зняв короткометражку "Портал: Виходу немає". Було відомо, що в 2014 році він приступив до зйомок постапокаліптичного трилера "Валенсія", який насправді виявився сіквелом "Монстро". Трейлер "Вулиці Кловерфілд, 10" показали в кінотеатрах ввечері 14 січня, а 15 січня його опублікували на офіційному акаунті Paramount в YouTube.

"Ми хотіли зробити кровного родича "Монстро". Ідея прийшла в ході роботи над фільмом: ми домовилися приховувати справжню назву як можна довше", — сказав продюсер стрічки Джей Джей Абрамс.

"Монстро" вийшов в 2008 році. Режисером виступив Метт Рівз. Фільм-катастрофа розповідає про напад на Нью-Йорк 45-метрового чудовиська по імені Кловерфілд.

Зараз ви читаєте новину «З'явився трейлер продовження фільму "Монстро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі