четвер, 25 лютого 2016 10:00

Журналісти проти церкви, модний вибух і політ на Місяць - кінопрем'єри 25 лютого

Журналісти проти церкви, модний вибух і політ на Місяць - кінопрем'єри 25 лютого
Фото: rollingstone.com

Цілих 9 фільмів на будь-який смак очікує глядачів на цьому тижні. На екрани українських кінотеатрів виходять зарубіжні комедії Зразковий самець 2, Місячна афера, Агентство знайомств №1 і українська комедія Політ золотої мушки. Також варто оцінити детективний трилер У центрі уваги і документальний детектив Бранці. Маленьким глядачам сподобається мультфільм Перната банда, фанати пригод з інтересом подивляться Боги Єгипту, а любителі жахів не залишаться байдужими до японського фільму Театр привидів. Приємного перегляду!

Зразковий самець 2

Яскрава комедія занурить глядачів в світ моди і стилю - на подіум повертаються легендарні Дерек Зуландер і Хансель. Чи зможуть ці чоловіки-моделі повернути собі колишню популярність і чи будуть їх зірки блищати так само яскраво?

Цього разу Бену Стіллеру та Оуену Вілсону компанію в кадрі склала Пенелопа Крус - жагучій красуні вдалося створити яскравий образ.

Місячна афера

Екшн-комедія "Місячна афера" з Рупертом Грінтом, Роном Перлманом і Робертом Шіеном перенесе глядачів в 1969 рік.

Агент ЦРУ вирушає до Лондона, щоб розшукати там Стенлі Кубрика і замовити фільм про висадку астронавтів на Місяць, на випадок провалу реальної місії. Але замість Кубрика він зустрічає афериста Джоні, який організовує зйомки цього відео на студії порнофільмів.

В центрі уваги

Володар 6 номінацій на премію "Оскар" і претендент на звання кращого фільму року - це напружена історія про журналістське розслідування.

Журналісти видання The Boston Globe знаходять докази сексуальних домагань священиків до дітей. При цьому з'ясовується, що кардинал місцевої церкви не тільки знає про це, але і покриває злочинців.

Головні ролі у фільмі виконали Марк Руффало, Майкл Кітон, Стенлі Туччі і Рейчел МакАдамс.

Перната банда

Папуга Куко просто обожнює героя телевізійного шоу Ель Американо. Саме до свого кумира він і вирішує звернутися за допомогою, коли банда хуліганів погрожує відібрати справу всього життя у батька Куко. Але шлях до Ель Американо, який живе в Голлівуді, неблизький і по дорозі маленького папугу чекає безліч пригод.

Боги Єгипту

Дія фільму розгортається за часів, коли Єгипет впав у хаос: нещадний бог темряви Сет вбиває свого брата Осіріса і захоплює трон. Виклик йому несподівано кидає простий смертний, який хоче повернути до життя свою прекрасну кохану. Але для цього йому доводиться заручитися підтримкою могутнього і мстивого бога Гора.

Головні ролі у фільмі виконують зірка серіалу "Гра престолів" Ніколай Костер-Валдау і Джеральд Батлер, який прославився роллю в масштабному військовому фільмі "300 спартанців".

Бранці

Головний герой фільму, студент-біолог Саша Клочко, намагається розшукати полоненого ВВшника і дізнається несподівану таємницю про події Майдану.

Робота над фільмом почалася в липні 2014 року під час з'їзду сімей Небесної Сотні. Анімаційну частину "Бранців" створили Анатолій Лавренишин і Анастасія Тиха. У фільмі також звучить музика Антона Байбакова та гурту "Океан Ельзи".

Політ золотий мушки

Маленька дівчинка, яку тато називає "Микола", розповідає глядачам три історії: про футбольний матч, про весілля і про дивний заповіт. Всі вони відбуваються в її рідному селі.

Театр привидів

Молода і амбітна актриса Сара погоджується взяти участь в театральній постановці, в якій одна з головних ролей відведена ляльці зі страшною історією. Сара навіть не уявляє, наскільки це небезпечно. Адже у ляльок, яких створює справжній майстер, теж є душа. Така лялька вбирає в себе емоції свого творця і колишніх господарів, але іноді вона може проявляти свою темну сутність.

Агентство знайомств №1

Впливовий бізнесмен звертається в агентство знайомств з незвичайним проханням - він хоче, щоб його сестру познайомили з актором з Голлівуду. В якості винагороди він пропонує мільйон доларів готівкою. Але якщо співробітники не зможуть виконати завдання, на них чекає чимало проблем.

Також нагадаємо, що Шалений Макс на тиждень повернеться на українські кіноекрани.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти проти церкви, модний вибух і політ на Місяць - кінопрем'єри 25 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі