четвер, 11 лютого 2016 11:42

Зухвалий Дедпул та самотність у великому місті - кінопрем'єри 11 лютого

Зухвалий Дедпул та самотність у великому місті - кінопрем'єри 11 лютого
Фото: 2016-god.com

П'ять новинок радують кіноманів на цьому тижні - прокатники приготували фільми на будь-який смак. На екрани виходить фантастичний бойовик Дедпул з Райаном Рейнольдсом, комедія В активному пошуку із зіркою "50 відтінків сірого" Дакотою Джонсон, російська комедія 30 побачень, драма Діпан, яку відзначили на фестивалі в Каннах, і китайський мультфільм Ведмеді Буні: Таємнича зима. Приємного перегляду!

Дедпул

Уейд Вілсон - найманець, який має неймовірну силу. Його створили в ході експерименту, що відбилося на його зовнішності і його розумі - Дедпул спритний, має здатність до самозцілення, але при цьому постійно ризикує збожеволіти.

Цей персонаж вперше з'явився в коміксі "The New Mutants" # 98 (лютий 1991).

"Дедпул" - перший фільм про супергероїв Marvel з прокатним рейтингом R, який фільм отримав через сцени насильства і нецензурну лексику.

В активному пошуку

Головна героїня весь час була з кимось: спочатку вона жила з батьками, потім стала жити з хлопцем. Але їй хочеться насолодитися свободою і спробувати пожити для себе. Тому вона вирішує зробити паузу в своєму романі і вирушає в Нью-Йорк, де її чекають нові знайомства і божевільні пригоди.

30 побачень

Щоб знайти того єдиного, головна героїня зважується на відчайдушний крок - протягом місяця вона кожен день буде ходити на побачення. Але чи вдасться їй на одному з цих 30 побачень зустріти свою долю?

Діпан

Бойовик "Тамільських тигрів" тікає зі Шрі-Ланки після кінця громадянської війни. Щоб отримати притулок у Франції, йому доведеться видати незнайому жінку з дитиною за свою сім'ю.

Виконавець головної ролі, як і його персонаж, був солдатом "Тигрів звільнення Таміл-Ілама".

"Діпан" став першим фільмом тамільською мовою і з провідними акторами-тамілами, якому вдалося отримати "Золоту пальмову гілку".

Ведмеді Буні: Таємнича зима

Після сильного снігопаду на Сосновій горі з'являється загадкова істота. Чого від неї чекати? І чи не планує вона знищити Соснову гору? А, може, з незнайомцем можна подружитися?

Зараз ви читаєте новину «Зухвалий Дедпул та самотність у великому місті - кінопрем'єри 11 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі