вівторок, 08 січня 2013 12:48

Зірка "Татусевих дочок" померла від пневмонії

Зірка "Татусевих дочок" померла від пневмонії
Ангеліна Варганова хворою виходила на сцену театру Фото: satirikon.ru

Актриса з "Татусевих дочок" Ангеліна Варганова померла в Москві від пневмонії. 41-річна зірка театру "Сатирикон" до останнього виходила на сцену, боячись втратити роботу.

У морзі Боткінської лікарні московські друзі та колеги попрощалися з актрисою. Ангеліну Варганову поховали в рідному місті Конаково Тверської області.

З 1994 року вона грала на сцені театру "Сатирикон", а широкому глядачеві запам'яталася за декількома роботами в телефільмах. Найвідомішою її роллю стала дружина лікаря Антонова в серіалі "Татусеві дочки".

"... Не можливо повірити ... Зовсім нещодавно писав пост, де згадував наші перші підготовчі курси при Школі-студії МХАТ, де ми з Ліною і познайомилися .. І вона грала в тому першому моєму уривку ... А коли перераховував всі прізвища з цих подготовішек, її випадково забув написати ... Не вір тепер у випадковості ... Лінка, ми тебе пам'ятаємо ... Світла пам'ять ...", - написав актор Денис Матросов на своїй сторінці в соціальній мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла акторка Наталія Кустинська, виконавиця головної ролі у фільмі "Три плюс Два"

Колеги та знайомі покійної обговорюють, що Варганова загинула від пневмонії, хоча за кілька днів до Нового року ще виходила на сцену рідного театру. "Актори залежні люди, - поділилася кастинг-директор "Мосфільму" Тетяна Конишева. - Ліна була дуже віддана театру й боялася втратити, не встигала як слід полікуватися. До того ж у неї була алергія на ліки".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Татусевих дочок" померла від пневмонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі