субота, 23 травня 2015 12:20

Запальна дискотека, діти і десятки повітряних кульок – DZIDZIO підірвав Київ
8

Фото: gazeta.ua

Найближчі 8-9 місяців столична публіка не побачить виступу DZIDZIO, тому на останньому київському концерті 22 травня в клубі Stereo Plaza музиканти влаштували підривне шоу. Після запальної дискотеки-розігріву, яка тривала близько 30 хвилин, музиканти протягом 1,5 години не давали сумувати публіці своїми веселими хітами, співали та танцювали з маленькими дітками, закидали публіку дисками та футболками, обсипали блискітками та навіть роздавали гроші. Весь цей час над залом та над сценою літали повітряні кульки, а фанати колективу не лише у фан-зоні, але й на балконах другого поверху, не припиняли підспівувати та пританцьовувати.

Музика DZIDZIO цього вечора була однаково близька та зрозуміла і дорослим, і малечі, якої в залі було чимало.

"Вони об'єднують малих дітей і мою маму, якій 60 років і у якої на рингтоні на мене стоїть "Павук", - зазначав ведучий, який разом з діджеєм розігрівав публіку перед концертом.

"Давно їх слухаю, бо вони веселі. Люблю пісню про айфон", - сказала 9-річна Євгенія, яка прийшла на концерт з мамою та братом. Дівчинка додала, що це вже не перший виступ гурту, на якому вона була, і розповіла про музу колективу Надю та порося Мейсона.

"Перша пісня, яку почула, була "Я і Сара", друга - "Без ліфчика мала", потім послухала "Павук", але найбільше мені запам'яталася "Айфон". І після цього мені захотілося піти на концерт. Я очікувала шоу, але те, що побачила, перевершило всі сподівання. Особливо вразила подача артистів, контакт з публікою", - ділилася враженнями після шоу Олена, 37 років.

На київському концерті музиканти, які починали свій творчий шлях у місті Новояворівськ Львівської області, не могли не згадати свого земляка Андрія Кузьменка. Свого часу саме Кузьма допоміг епатажному тріо остаточно закріпитися в світі шоу-бізнесу. Під час концерту DZIDZIO виконали дві пісні з репертуару "Скрябіна" - "Маршрутка" та "Голі дівчата".

"Маршрутку" Кузьми ми взяли в репертуар. Я казав, що зараз кожен музикант має взяти в репертуар пісню Кузьми", - зазначав на прес-конференції вокаліст гурту Михайло "Дзідзьо".

Під час концертної перерви на столичних майданчиках Михайло "Дзідзьо" Хома, Олег "Лесик" Турко та Назар "Юлік" Гук відіграють 7 червневих концертів в містах України, знімуть кліп у Португалії, де наразі живе мама вокаліста, та "DZIDZIO-фільм", режисером і сценаристом якого виступить сам лідер колективу.

"В кліпі на пісню "Я їду до мами" я зніму свою маму, яку останній раз бачив 15 років тому", - розповів Хома.

З липня артистів чекає тур по Канаді та США і поїздка в Китай, де музиканти планують придивитися нові концертні технології для майбутнього грандіозного шоу.

"Група готує для України супер-крутий концерт на наступний рік. Новий формат. З новими технологіями, новими піснями. Такого концерту ще не було, бо він пасує тільки групі DZIDZIO", – інтригували музиканти, які у 2013 році зібрали 25 тисяч глядачів на стадіоні "Арена Львів", а в столиці не проти зібрати і повний "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «Запальна дискотека, діти і десятки повітряних кульок – DZIDZIO підірвав Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі