четвер, 31 січня 2013 10:22

Вперше з 1977-го Барбра Стрейзанд співатиме на церемонії "Оскар"

Вперше з 1977-го Барбра Стрейзанд співатиме на церемонії "Оскар"
Фото: filmpro.ru

24 лютого актриса і співачка Барбра Стрейзанд виступить на церемонії вручення премії "Оскар". Це буде другий виступ Стрейзанд на "Оскарі". 36 років тому, в 1977-му, на врученні премій Американської кіноакадемії акторка виконала пісню A Star is Born з фільму "Зірка народилася".

На майбутній церемонії вручення премії "Оскар" буде багато музичних номерів. Співачка Адель виконає пісню Skyfall з фільму "007 Координати Скайфолл", а Нора Джонс - пісню Everybody Needs a Best Friend з фільму "Третій зайвий". Крім того, буде спеціальний номер до 50-річного ювілею "бондіани", а також номер, присвячений знаменитим мюзиклам, включаючи "Чикаго", "Знедолених", "Дівчат мрії" та багато інших.

Можливо, саме в цій частині і планується виступ Стрейзанд, яка часто співала в кіно. Саме роль в музичному фільмі "Смішне дівчисько" (1968) принесла Стрейзанд премію "Оскар", а свою другу статуетку вона одержала за оригінальну пісню Evergreen до фільму "Зірка народилася" (1976). Відомо, що найближчим часом Стрейзанд повинна знову заспівати на великому екрані - навесні 2012-го року актриса дала згоду на зйомки у фільмі "Циганка" - нової версії відомого бродвейського мюзиклу, кіносценарій до якого пише творець "Абатства Даунтон" Джуліан Феллоуз.

Зараз ви читаєте новину «Вперше з 1977-го Барбра Стрейзанд співатиме на церемонії "Оскар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі