четвер, 21 травня 2015 12:24

Візит в світ майбутнього і дівчина, яка не старіє - кінопрем'єри 21 травня

Візит в світ майбутнього і дівчина, яка не старіє - кінопрем'єри 21 травня
Фото: goodfon.ru

На цьому тижні на великі екрани виходить пригодницький бойовик Земля майбутнього з Джорджем Клуні, Брітт Робертсон і Х'ю Лорі, мелодрама Вік Адалін з Блейк Лайвлі і французька молодіжна комедія Випускний іспит. Приємного перегляду!

Земля майбутнього

Молода дівчина Кейсі обожнює пригоди, і одного разу пригоди самі знаходять її. Їй до рук потрапляє загадковий предмет, за допомогою якого можна перенестися в паралельну реальність. Щоб у всьому розібратися вона звертається за допомогою до винахідника Френка, якого якраз і вигнали з цієї іншої реальності під назвою Землею майбутнього.

Випускний іспит

Випускник Грег повинен добре здати іспит не тільки для вдалого вступу до престижного вузу. Своїми успіхами в навчанні він має намір вразити кохану дівчину. Але що робити, якщо екзамен виявиться занадто складним? Грег йде на ризик і вирішує викрасти результати з кабінету директора.

Вік Адалін

Після страшної аварії життя молодої дівчини Адалін стає непідвладне часу - вона перестає старіти. Адалін прожила на цьому світі вже близько ста років, але так і не змогла знайти справжнє кохання. І ось одного разу вона зустрічає того, з ким би їй хотілося постаріти.

Зараз ви читаєте новину «Візит в світ майбутнього і дівчина, яка не старіє - кінопрем'єри 21 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі