понеділок, 04 листопада 2013 22:53

Вистава "Лускунчик" на балу збере гроші для дітей з вадами зору

17 листопада о 17:00 у Києві відбудеться IV Молодіжний Благодійний Бал. Його організовує Товариство українських студентів-католиків "Обнова" уже вчетверте. Щороку молоді люди збирають кошти на благодійні цілі: позаторік допомагали реабілітовуватися жінкам після тюрем, минулого року на балу були зібрані кошти для дітей з ДЦП, цьогоріч кошти, виручені від проведення балу, підуть на допомогу дітям із вадами зору.

Цьогоріч на гостей балу чекає хореографічна вистава "Лускунчик". Його греко-католицька молодь зрежисувала і поставили своїми силами. Костюми також дизайнували власноруч.
Готуючись до балу, молоді люди протягом року вивчали бальні танці- повільний і віденський вальс та танго - основа програми. За день до балу непідкованих у танцях осіб запрошують на майстер-клас, що відбудеться в Інституті релігійних наук святого Томи Аквінського по вулиці Якіра, 13.

IV Молодіжний благодійний бал відбудеться 17 листопада у танцювальні залі Центрального будинку офіцерів Збройних сил України, що по вулиці Грушевського 30/1.

Вартість квитків для студентів — 130 гривень, для дорослих — 180 гривень. Придбати їх заздалегідь пропонують в церковній крамниці храму Миколи Доброго, що на Подолі, та в крамниці церкви св. Миколая на Аскольдовій могилі. Їх також можна замовити за контактними телефонами в афішах.

На бал запрошують усіх охочих за умови дотримання дрес-коду. Жінки будуть у довгих сукнях до п'ят, а чоловіки готують фраки, крохмалять білі сорочки і прасують метелики.

Зараз ви читаєте новину «Вистава "Лускунчик" на балу збере гроші для дітей з вадами зору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі