понеділок, 06 лютого 2017 15:41

Вийшов трейлер нових "Піратів Карибського моря"

Автор: youtube.com
 

Вийшов трейлер фільму "Пірати Карибського моря: мерці не розповідають казок". Це п'ятий фільм пригодницької серії про пірата Джека Горобця. Світова прем'єра картини відбудеться у травні.

За сюжетом колись володар усіх морів Посейдон намагався знищити відчайдушних і наглих піратів. Коли усі його спроби виявися марними, розлючений Посейдон зламав свого тризубця. Уламок потонув. За легендою, той, хто знайде його, отримає владу над морями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Egregor — українська відповідь "Коду да Вінчі" — режисер

Джек Горобець дізнається, що його розшукує капітан Салазар. Хоче завершити справу Посейдона. Урятувати Джека може лише наконечник тризуба, який затонув багато віків тому. Горобець вирушає на пошуки.

З акторів п'ятого фільму про "Піратів Карибського моря" троє зіграли у всіх попередніх картинах серії. Це Джонні Депп у ролі Джека Горобця, Джеффрі Раш у ролі капітана Гектора Барбосси та Кевін Мак-Неллі у ролі Гіббса. Також у стрічці знялися Харв'єр Бардем, Пол Маккарні та Орландо Блум.

Перший фільм серії "Пірати Карибського моря: прокляття "Чорної перлини" вийшов 2003 року.
Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер нових "Піратів Карибського моря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі