четвер, 04 лютого 2016 15:49

Видавництво "Основи" випустило мобільний додаток Awesome Ukraine

Видавництво "Основи" випустило додаток Awesome Ukraine – сучасний та інформативний путівник Україною.

Восени 2015-го у видавництві "Основи" вийшло третє видання книги Awesome Ukraine – англомовного путівника, присвяченого Україні, що дав початок серії. А завдяки київській компанії SmartAdventure, Awesome Ukraine існує як iOS додаток і кожен може відкрити для себе Україну в телефоні чи на планшеті.

 

"Довідник цікавий усім, кому бракувало цікавої та оригінальної інформації про Україну англійською мовою, кому доводилося самотужки пояснювати іноземним гостям, чому наша символіка – синьо-жовтий прапор і тризуб, чому українці мають сентимент до соловейка, калини і сала, чому ми горді за Пилипа Орлика, Сержа Лифаря, братів Кличків і літак АН-225 "Мрія", чому фестиваль "Казантип" упродовж років приваблює молодь, а центр Європи розташований у Закарпатській області. Книга поділена на рубрики: культура, їжа, історія, природа, місця, спорт та індустрія", - повідомляє видавництво.

Повна версія Awesome Ukraine включає 7 розділів і GPS-локацій таємних місць і прогулянок. Також у додатку – цікава підбірка культурних і мистецьких заходів.

Завантажити додаток можна за посиланням.

Зараз ви читаєте новину «Видавництво "Основи" випустило мобільний додаток Awesome Ukraine». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі