середа, 20 квітня 2016 18:02

Важка музика в Україні - неформат?
5

Микита Губар
Микита Губар
фото Микита Губар
фото Микита Губар
фото Микита Губар

Важкоатлети української музики Morphine Suffering зібрали майже тисячник на сольному концерті

Важка музика в Україні, здавалося б, знаходиться на рівні напівандеграунду, адже для ЗМІ, а зокрема радіо та телебачення, важкі рифи музики та специфічний "агресивний" вокал видається абсолютним неформатом. Проте і у цієї музики є ціла армія прихильників по всій Україні. Живим доказом цьому стала довга черга перед клубом Atlas, в якому 17 квітня відбувся сольний концерт столичних "важковиків" Morphine Suffering.

Ця черга не закінчувалася практично годину, перетворившись згодом у рухоме "київське море", яке вирувало просто під сценою, співало пісні, шуміло, скандувало назву гурту, чекало, згодом приймало на свої хвилі як музикантів під час першої пісні, так і всіх охочих "поплавати" на руках протягом усього концерту, слухняно ввірялося кожному слову проспіваному чи сказаному зі сцени, танцювало та загалом слугувало живим дзеркалом енергетики та запалу дійства, які в той вечір відчувалася майже фізично. Хоча солд-ауту у клубі не було, проте "морфіни" зібрали фактично тисячник на своєму другому сольному концерті у столиці. А це майже вдвічі більше ніж на першому сольнику понад півроку тому, коли музиканти презентували свій другий повноформатний альбом "Пам'ятай Хто Є Ти".

Із запізненням в годину концерт-таки розпочався ефектною появою музикантів на сцені.
Протягом 120 хвилин концерту публіку тішили піснями з релізів за всі 8 років існування гурту, а й надякісним звуком та неймовірним світловим шоу. Звучання команди, дії на сцені, злагоджена взаємодія з публікою, - усе це перетворило звичайний концерт на справжнє свято навіть для тих одиниць, хто потрапив на нього випадково. Після виконання на "біс" музиканти вийшли до своїх шанувальників у хол клубу, охоче фотографувалися, обіймалися, спілкувалися, роздавали автографи. Хлопці ведуть здоровий спосіб життя та дотримуються життєвого кредо "Будь відкритим та пам'ятай хто є ти". Окрім цього, варто відзначити особливо теплі та дружні стосунки музикантів зі своїми шанувальникам, яких називають MS сім'єю.

Зараз ви читаєте новину «Важка музика в Україні - неформат?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі