пʼятниця, 15 січня 2016 11:54

Вартість квитків на концерт пам'яті Бові зросла у 30 разів

Вартість квитків на концерт пам'яті Бові зросла у 30 разів

Квитки на концерт 31 березня на сцені Карнегі-голу у Нью-Йорку, присвячений пам'яті Девіда Бові, були розпродані за декілька хвилин.

Зараз офіційно придбати квитки на концерт, розрахований на 2800 осіб, уже неможливо, тому ціна на них у перекупників досягла $3 тис, хоча офіційно вони коштували в середньому по $100.

Раніше планувалося, що в Карнегі-голі відбудеться концерт самого Бові, в якому мали взяти участь його друзі та колеги: група The Roots, актриса Сінді Лаупер та інші. Підготовка до цього заходу тривала 7 місяців. Девід Бові вибрав майданчик Карнегі-голу не випадково - саме там відбувся дебют музиканта у Нью-Йорку 28 вересня 1972 в рамках його перших гастролей по США на чолі групи The Spiders from Mars.

Але смерть Бові змінила плани. Тепер 31 березня в Карнегі-голі пройде концерт під назвою "Музика Девіда Бові", в якому прозвучать пісні легендарного рок-співака у виконанні класиків сучасного року - Мікка Джаггера, Елтона Джона, Пола Маккартні, Джейкоба Ділана, Бетті Лаветт та інших.

Кошти, отримані від продажу квитків, будуть скеровані на фінансування освітніх програм для дітей з бідних сімей.

Нагадаємо, Девід Бові помер у Нью-Йорку 10 січня від раку печінки, з яким боровся останні 18 місяців. За два дні до смерті вийшов останній альбом британського музиканта Blackstar, над яким Бові працював весь останній рік.

Зараз ви читаєте новину «Вартість квитків на концерт пам'яті Бові зросла у 30 разів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі